Stelvio pass

lørdag 8. juni 2013

I sidespeilet - Nördlingen til Landsberg am Lech

Livet er en lek. I dag har vi hatt en etappe som kan klassifiseres som rene barneskirennet, 127 kilomter, 8 timer og 37 minutter på setet og gjennomsnittstemperatur på 27 grader.
I dag har forfatteren hatt mye fokus på flora (se bilder) og noe fauna, der faunaen bestod av de fire sykkelmusketerer.
Nord i Tyskland fikk vi slengt etter oss slibrige bemerkninger som "weise hanen" - hvite haner (heldigvis ikke weise hunen). Jeg kan til en viss grad skjønne disse bemerkningene, for vi var vel ikke særlig brune der vi suste rundt med bar overkropp. Dette har endret seg, så nå ser vi ut som arabere, selv om livet på sykkelsetet gjør at man blir ganske ujevnt brun. Vi er jo forfengelige så slikt blir lagt merke til.
Sykkling er mye psykologi. Opplevelsene vi hadde langs veien i dag gjør at man får uante krefter. Opplevelsene jeg sikter til er at vi nå opplever yngre kvinner henge ut at bilvinduene og roper "sexy". Det er noe annet en middelaldrende tyske menn som roper "hvite haner".
Vi kaller den neste uken på sykkel "six pack". Dette fordi det er 6 tøffe etapper gjennom alpene, som ender ved Gardasjøen, og to hviledager. Noen av oss legger litt mer i "six pack", og håper selvsagt at den tøffe turen gjennom alpene vil trylle fram ting på kroppen som vi ikke har sett på en stund. Turen i dag var spennende fram til Donauwurth, og mer transport derfra til Landsberg am Lech, bare avbrutt av et hyggelig besøk i Augsburg.
Vi var ikke så romantiske da vi våknet i dag tidlig, derfor valgte vi mye veisykling, Denne delen av Die Romantische Strasse ble derfor ikke så romantische.
Ha en fin lørdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar