Stelvio pass

søndag 2. juni 2013

I sidespeilet - Bad Bevensen til Hildesheim

Turen i dag har vært en lang reise på sykkelstier gjennom tett skog. Disse sykkelveiene blir ikke ryddet for kvist og kvas hver dag, så det var tidvis konsentrasjon på høyt nivå for ikke å kjøre på store greiner og annnet rusk som lå på veien.
Bortsett fra mye skog har dagens rute gått gjennom landbruksområder der det er merkbar lukt fra dyreekskrementer. Fordelen med det er jo at man  fritt kan slippe sine egne fjerter uten at det skaper for mye støy i gruppen. For det er ikke til å legge skjul på at man blir "løs i sassen" av å dytte innpå energiprodukter.
Det er flom i deler av Tyskland, noe vi også fikk erfare i dag. Flere stengte veier på grunn av overvann (se bilde).
Ellers har GPSen spilt oss flere puss i dag, mellom annet ved å anbefale en rute gjennom traktorveier og urskog (se bilde). Vi konkluderte raskt med at dette ikke var stedet for racersykkel.
Det er mange hyggelige steder langs veiene vi ferdes på. Tyskland har mye å by på. Dette opplever man ved å ta avstikkere fra Autobahn.
Vi bor på et hotell i Hildesheim som vel kan sammenlignes med Faulty Towers. Med slitne sykkelkropper sover vi nok uansett godt.
I morgen starter bakkene/stigningene. Det betyr motbakker,  men også høyder og åser, som vil gjøre terrenget mer spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar