Stelvio pass

tirsdag 28. mai 2013

I sidespeilet - Silkeborg til Haderslev

For de som ikke har vært i Silkeborg er det et sted å besøke. Flott sentrum med kanaler og søer, som danskene sier. Mellom Silkeborg og Horsens/Vejle finnes det meste av høyfjell i Danmark, med Himmelbjerget som den høyeste åsen med sine 147 moh. Åsen Møllehøj er for øvrig Danmarks høyeste ås med sine 170 moh.
Turen i dag gikk gjennom mye flott natur. Som vanlig var det mye gule blomster (se bilde av forfatteren i sitt rette element). Bon Jovis sang " I want to lay you down in the bed of roses" fikk plutselig en ny mening men da omskrevet til " I want to lay my self down in a bed of yellow flowers". 
Dansker er svært hensynsfulle mot sykkelister. De er vant med sykkelveier på kryss og tvers, og at de må se " i sidespeilet". Dette gjør at man føler seg relativt trygg som sykklende i Danmark.
Ellers blir det mer og mer fokus på rumpa. Dette er litt snodig siden vi mannfolk normalt har fokus på andre deler av kroppen. Det viser seg at stumpen er svært viktig for å ha det behagelig på sykkelsetet, derfor er det viktig å ta godt vare på denne kroppsdelen. En stor takk til min kollega Janne som anbefalte Barnesalve NAF. Denne heler såre stusser på en utmerket måte. Ref. språkspørsmålet fra i går, flere tilbakemeldinger fra våre lesere, der en mener at -strup betyr trang åpning mens en annen påstår at det betyr -torp. Kanskje en ide å kontakte Arne Torp, språkforsker og kjent for Joker-reklamer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar