Stelvio pass

fredag 31. mai 2013

I sidespeilet - Haderslev, via Schleswig til Lubeck

Det har kommet mange bekymringsmeldinger de siste dagene som følge av at " I sidespeilet" ikke har vært oppdatert. Grunnen er at vi overnattet på et Bike & Bett-sted i Schleswig som ikke hadde trådløst nettverk. Er det mulig i 2013? Fordelen er jo at man ikke sitter å glaner inn i PC*er og mobiltelefoner hele kvelden, men det blir jo unektelig en litt nervøs stemning.
Status rent kroppslig sett er at alle er i fin fysisk form, ingen problemer så langt. Det eneste som er en liten utfordring for de fleste er søvnen på morgenkvisten. Dette skyldes nok delvis mange mannfolk på små soverom som snorker.
Forfatteren hadde en tanke før avreise om at denne turen skulle bli en eneste lang slankekur, det har den så langt ikke blitt. Det eneste stedet jeg har blitt smalere, er i øynene, på morningen. Men det er langt til Rom, dit alle veier fører, så det kan vel bli plass i badebuksa i år også.
Ellers har etappen fra Haderslev, med overnatting i Schleswig og videre til Lubeck bydd på mange fine steder. Flensburg er et fint sted, det samme gjelder Pløn, som ligger sydøst for Kiel.
Vi syklet over Kielkanalen og gjennom Kiel sentrum. Der stod det både Colorline- og Stenaferger linet opp. Mulig det er enklere måter å komme seg til Kiel på enn på sykkel?
Hviledagen i Lubeck har vært behagelig, med små gjøremål som vask og stell av sykler, klesvask, en liten byvandring og soling i det flotte været.
I morgen sykler vi rett sydover, der målet er et sted som heter Bad Bevensen. Etappen er 102 kilometer i relativt flatt terreng. Med det fine været som er spådd blir nok det en flott tur.

God helg til alle lesere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar